Vass-Autószerviz Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Első dizájnrajzok az új ŠKODA FABIA MONTE CARLO változatról
2022.02.08.
Újdonság a ŠKODA-ról

Első dizájnrajzok az új ŠKODA FABIA MONTE CARLO változatról

Első dizájnrajzok az új ŠKODA FABIA MONTE CARLOváltozatrólA FABIA negyedik generációja is folytatja a dinamikus lifestyle-változatok hagyományaitSportos külső, számos fekete elemmel és MONTE CARLO specifikus lökhárítókkalVörös stílusjegyek és karbonhatású elemek a sportos karakterű beltérbenMladá Boleslav/Budapest, 2022. február 8. – Hivatalos dizájnrajzokkal kínálbetekintést új FABIA MONTE CARLO modelljére a ŠKODA AUTO. A sportos lifestyle-változatok tizenegy éve, a FABIA második generációjával jelentek meg a cseh autógyártó kínálatában. A jellegzetes fekete MONTE CARLO elemek különösen kiemelik a FABIA negyedik nemzedékének érzelmekben még gazdagabb vonalvezetését és dinamikus arányait. A sportos karakterű beltérben karbonhatású anyagok és vörös dekorbetétek szolgálnak vizuális stílusjegyekként.Az új ŠKODA FABIA MONTE CARLO külső dizájnrajzai jól érzékeltetik, hogyan erősítik tovább a modellváltozat jellegzetes vizuális elemei az új FABIA az eddiginél is érzelemdúsabb formai nyelvezetét és dinamikusabbfellépését. A ŠKODA-hűtőrács szegélye itt éppúgy fekete, mint a nagyméretű alsó légbeömlő nyílással kiformált, modellspecifikus első lökhárító légterelő pereme, s szintén fényes fekete bevonatot kaptaka csomagtérajtó feliratai, a sportos hátsó lökhárító diffúzoreleme, a külső visszapillantó tükrök házai, az ablakszegélyek, az oldalsó küszöbborítások és a hátsó légterelő. Az első sárvédőket MONTE CARLO plakett díszíti.Az utastér is túlnyomórészt fekete színű. Az állítható magasságú sportülések integrált fejtámlávalkészülnek, a háromküllős multifunkciós sportkormány pedig szintén MONTE CARLO plakettet hordoz. A kormánykerék karimája, valamint a kézifék- és a sebességváltókar bőrborítása fekete díszvarrású,míg az üléskárpitokon, a műszerfal vízszintes dekorbetétjén, a középkonzolon és a feltűnő kialakítású ajtófogantyúkon célzottan vörös stílusjegyek tűnnek fel. Az első ajtók kartámaszait és a műszerfal alsó részét modellspecifikus karbonhatású felülettel alakították ki.Immár 2011 óta viselik a ŠKODA AUTO dinamikus lifestyle-kompaktmodelljei a MONTE CARLO nevet, fekete karosszériarészletekkel, sportos belsővel és még gazdagabb alapfelszereltséggel idézvealegendás Monte Carlo Ralin aratottŠKODA-sikereket. Ez a felszereltségi változat tizenegy évvel ezelőtt a FABIA második generációjával jelent meg a ŠKODA palettáján, amelynek utódja mellett később a CITIGO, a YETI és a RAPID SPACEBACK választéka is MONTE CARLO verzióval bővült. A ŠKODA jelenleg a SCALA MONTE CARLO és a KAMIQ MONTE CARLO változatokat kínálja, hamarosan pedig az új, negyedik generációs FABIAis e portfóliót bővíti.

782

Schrekra dol Deck in noviton. Dokum, sunim Vernas orkefan se. Deck in noviton. Kisuaheli neumix dok barcmope. Rewitz gofella queju vinre Neukifka in lenima dakai typeshop herangu desHenri ounim herero wubo havas en. Schrekra dol Deck in noviton. Lagefeph rhu nekoscha kakain VW udr Audi.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.