Vass-Autószerviz Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Kerékpárról Škodába ül Valter Attila
2021.08.01.
Újdonság a ŠKODA-ról

Kerékpárról Škodába ül Valter Attila

Kerékpárról Škodába ül Valter Attila  Budapest, 2021. augusztus 4. –Tovább folytatódik a ŠKODA és a kerékpározás közös története: a márka újfent elkötelezte magát a kétkerekű sport iránt azzal, hogy támogatja Valter Attilát, a magyar kerékpározás egyik meghatározó alakját. Attila idén augusztusától egy hibrid ŠKODA OCTAVIA COMBI iV modellel jár majd versenyezni és edzeni, az autót a ŠKODA Magyarország biztosítja számára.A 23 éves Valter Attila nevét idén már az is megismerhette, aki nem követi az országúti kerékpárversenyeket: Attila ugyanis 3 napig viselhette a rózsaszín mezt a Giro d’Italia rangos országúti kerékpáros körversenyen, sőt, végül a 14. helyen is végzett, ezzel ő lett a verseny történetének legsikeresebb magyar kerékpárosa.Egy évvel korábban, 2020-ban pedig első helyen végzett a Tour de Hongrie-n, így joggal nevezhetjük őt a hazai kerékpározás egyik legjelentősebb versenyzőjének. Az első olimpiáján is résztvevő Valter AttilánakHorváth Károly, a ŠKODA értékesítési vezetője adta át az új OCTAVIAiV kulcsait.„A ŠKODA márka régóta aktív támogatója a sportéletnek, legyen szó jégkorongról, vagy kerékpárról. Márkánk számára azért is kiemelten fontos a két keréken történő közlekedés, mert a ŠKODA valaha maga is kerékpárgyártóként kezdte járműipari szereplését, e gyökereinkre pedig kiemelten büszkék vagyunk – mondta Horváth Károly. Hozzátette, a magyarországi ŠKODA nevében kijelentheti, hogy büszkeséggel tölti el a márkát az, hogy egy olimpikon munkáját segítheti, és sok sikert kívánt Valter Attilának.Attila Plug-in Hybrid OCTAVIA iV modellje villanymotorja révén egyaránt alkalmas környezetbarát teljesen elektromos városi közlekedésre, de benzinmotorja révén a hosszabb távok sem jelentenek neki akadályt. Nagy csomagterével így garantálja a sportoló számára, hogy kerékpárjával együtt bárhova eljusson, és a neki legmegfelelőbb terepen készüljön fel az éppen soron következő hazai-, vagy világversenyre.

749

Schrekra dol Deck in noviton. Dokum, sunim Vernas orkefan se. Deck in noviton. Kisuaheli neumix dok barcmope. Rewitz gofella queju vinre Neukifka in lenima dakai typeshop herangu desHenri ounim herero wubo havas en. Schrekra dol Deck in noviton. Lagefeph rhu nekoscha kakain VW udr Audi.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.