Vass-Autószerviz Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Közlekedik a család 2022
2022.06.01.
Újdonság a Škodától

Közlekedik a család 2022

Közlekedik a család 2022 – Indul a területi forduló, a fődíj idén egy új FABIA modellBudapest, 2022. május9. – Idén újra sor kerül az Autós Nagykoalíció, az ORFK Országos Balesetmegelőzési Bizottság, valamint a ŠKODA Magyarország által rendezett „Közlekedik a család” közlekedésbiztonsági vetélkedőre. A szervezők célja ezzel az, hogy minél szélesebb körben felhívják a figyelmet a körültekintő, megfontolt és példamutató közlekedési magatartás fontosságára. A verseny fődíja egy új ŠKODA FABIA modell.A családok számára újra eljött a lehetőség, hogy megmutassák, mit tudnak a biztonságos közlekedésről: területi fordulókkal veszi kezdetét a „Közlekedik a család.” Május 21. és június 18. között országszerte húsz helyszínen kerülnek megrendezésre a regionális válogatók, melyekre bármely magyarországi lakóhellyel rendelkező család benevezhet, ha legalább az egyik szülő rendelkezik érvényes „B” kategóriás vezetői engedéllyel, továbbá amennyiben hat és tizenhét év közötti gyermeket,gyermekeket nevelnek.A területi versenyeket a fővárosi és a megyei balesetmegelőzési bizottságok a lokális ŠKODA márkakereskedésekkel együttműködve bonyolítják le.A legjobban teljesítő családok az augusztus 26-28. között megrendezésre kerülő országos döntőben versenghetnek majd az első helyért, és a fődíjért, egy ŠKODA FABIA Ambition 1.0 TSI modellért. Azonban az első helyezett mellett azok is jutalmat érdemelnek, akik az élmezőnyben végeztek: a 2-20. helyezett család egy-egy belföldi hosszú hétvégére szóló üdülést nyer, míg a többi országos döntőbe jutó család is ajándékkal gazdagodhat. Mivel a szervezők célja az, hogy minél több gyermekhez és családhoz jusson el a közlekedésbiztonság fontossága, igyekszik a nevező családok gyermekeinek iskoláit is támogatni. Azok az iskolák, amelyekből a legtöbb résztvevő indul, többszázezerforint értékű iskolaszert nyerhetnek.Idén lesz tíz éve, hogy a ŠKODA csatlakozott a „Közlekedik a család” szervezőihez és elkezdte azt a munkát, ami a mai napig meghatározza hazai működését, azaz kiemelten kezeli a családok biztonságos mobilitását. „A ŠKODA filozófiája szerint egy autó akkor lesz igazán szerethető családtag, ha használható, megbízható és ott segít, ahol tud. Ezért tartjuk fontosnak azt, hogy a mindennapi autózástmegkönnyítő asszisztens rendszerek és Simply Clever megoldások mellett igyekezzünk figyelmet fordítani a közlekedésbiztonságra is, amely össztársadalmi érdek” – mondta Németh János, a ŠKODA márkaigazgatója.

778

Schrekra dol Deck in noviton. Dokum, sunim Vernas orkefan se. Deck in noviton. Kisuaheli neumix dok barcmope. Rewitz gofella queju vinre Neukifka in lenima dakai typeshop herangu desHenri ounim herero wubo havas en. Schrekra dol Deck in noviton. Lagefeph rhu nekoscha kakain VW udr Audi.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.