Vass-Autószerviz Hírek

Tökéletes társ minden úton. A nyüzsgő városi rohanáshoz megfelelő modelltől, a tágas üzleti, és az innovatív elektromos járműig a ŠKODA választéka mindent lefed. Találja meg az Ön számára tökéletes ŠKODA modellt!

  1. Hírek
  2. Simply Clever – Az első Virtuális pedál az A0-szegmensben
2024.02.01.
Újdonság a Škodától

Simply Clever – Az első Virtuális pedál az A0-szegmensben

Simply Clever – Az első Virtuális pedál az A0-szegmensben›     Az extrafelszerelésként rendelhető elektromos mozgatású csomagtérajtó már egyszerű lábmozdulattal is nyitható›     Más Škoda-modellekből átvett újdonságok a Scala és a Kamiq kínálatában›     Opcióként további Simply Clever csomagok is kaphatókMladá Boleslav/Budapest, 2023. augusztus 1. – Mint a Škoda minden modellje, a Scala és a Kamiq is kínálja a márkára oly jellemző Simply Clever megoldásokat. A „klasszikusok” közé tartozik a vezetőajtóban elhelyezett esernyő, az A-oszlop parkolójegytartója és a gumiabroncs-mintázatmélységmérővel kiegészített jégkaparó az üzemanyagbetöltő nyílás fedelében. Az új Scala és az új Kamiq számára első ízben kínál a Škoda az A0-szegmensben extrafelszerelésként Virtuális pedál (Virtual Pedal) funkciót a csomagtérajtó opcionális elektromos mozgatása mellé. Mindemellett a Škoda további modelljeinek több újdonsága is utat talált a felfrissített kompaktmodell és városi SUV választékába, de különböző Simply Clever csomagok is választhatók. A Škoda jellegzetes Simply Clever ötletei olyan apró megoldások, amelyek nagyban megkönnyítik az autó mindennapos használatát. Ilyen például a vezetőajtóban elhelyezett esernyő, az A-oszlop parkolójegytartója és a gumiabroncs-mintázatmélységmérővel kiegészített jégkaparó az üzemanyagbetöltő nyílás fedelében. Modellfrissítése során a Scala és a Kamiq választéka most néhány olyan Simply Clever megoldással is bővült, amelyek eddigcsak a cseh autógyártó más típusaihoz álltak rendelkezésre. A Virtuális pedált (Virtual Pedal) például először kínálja a Škoda az A0-szegmensben. E technikával a vezető egyszerű lábmozdulattal is aktiválhatjaa csomagtérajtó opcionális elektromos felnyitását, ami például akkor jöhet jól, ha bevásárlást követően épp tele mindkét keze.Ötletek más Škoda modellekből és új csomagokA Virtuális pedál mellett további, korábban más Škoda-modellekhez kapható Simply Clever funkciókis megjelennek a felfrissített Scala és Kamiq modellek kínálatában. Ezek közé tartoznak például az első ülések háttámláin kialakított, s az Enyaq, valamint a negyedik generációs Octavia és Fabia megoldásaként ismerős okostelefontartó zsebek. Egy másik Fabia-ötlet a középsői alagútra önmagát rögzítő és egyszerűen eltávolítható doboz, amely apró tárgyaik tárolására kínál lehetőséget a hátul utazók számára, de sokoldalú pohártartót is tartalmaz. Két feláras opcióként rendelhető Simply Clever csomag is az átstrukturált termékpaletta része. Az alapváltozat csomagrögzítő elemeket, 12 voltoselektromos aljzatot, rögzítőháló-csomagot és felső heveder (Top Tether) horgokat tartalmaz a csomagtérben, valamint hálót a hátsó polc alatt. A Plus csomag a hátsó ülések között kivehető rekeszt, az első ülések alatt tárolórekeszeket, valamint többféle multimédiás eszköztartót és ötletes, automatikusan kinyíló ajtóélvédőket kínál.

841

Schrekra dol Deck in noviton. Dokum, sunim Vernas orkefan se. Deck in noviton. Kisuaheli neumix dok barcmope. Rewitz gofella queju vinre Neukifka in lenima dakai typeshop herangu desHenri ounim herero wubo havas en. Schrekra dol Deck in noviton. Lagefeph rhu nekoscha kakain VW udr Audi.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.