Vass-Autószerviz Hírek

Tökéletes társ minden úton. A nyüzsgő városi rohanáshoz megfelelő modelltől, a tágas üzleti, és az innovatív elektromos járműig a ŠKODA választéka mindent lefed. Találja meg az Ön számára tökéletes ŠKODA modellt!

  1. Hírek
  2. Škoda Kamiq – Masszívabb kisugárzás és még intenzívebb SUV-vonzerő
2023.08.01.
Újdonság a Škodától

Škoda Kamiq – Masszívabb kisugárzás és még intenzívebb SUV-vonzerő

Škoda Kamiq – Masszívabb kisugárzás és még intenzívebb SUV-vonzerő›     Megnövelt és függőlegesebb állású hűtőrács, áttervezett első légterelő-védőelem és hátsó diffúzor›     Új arányok jellemezte fényszórók, extrafelszerelésként teljes-LED Matrix-technikával›     Új könnyűfém keréktárcsák, kilenc külső szín, opcióként fekete kontrasztárnyalatú tetőMladá Boleslav/Budapest, 2023. augusztus 1. – Még intenzívebb SUV-vonzerő: elején és hátulján új lökhárító, illetve légterelő-védőelem ésdiffúzorkölcsönöz még masszívabb karaktert a Škoda Kamiq számára, miközben nagyobb és függőlegesebb állású hűtőrács sugározza a városi SUV-modell erőteljes fellépését. Az újszerű megjelenést új formavilágú fényszórók emelik ki. A Kamiq extrafelszerelésként a jellegzetes hatszögletű LED-modulokkal kialakított TOP LED Matrix-technikával is rendelhető, emellett – akárcsak a Scala választékában – kilenc külső szín és új könnyűfém keréktárcsák sorakoznak palettáján. Martin Jahn, a Škoda AUTO igazgatótanácsának az értékesítés és a marketing területeiért felelős tagja így fogalmazott: „A Škoda Kamiq bizonyult a legnépszerűbb SUV-modellünknek az elmúlt két év során, ami jól bizonyítja, hogy e városi SUV teljes mértékben megfelel ügyfeleink elvárásainak, a modern kori felfedezők ideális útitársaként. Átfogó modellfrissítésével most továbbfejlesztettük Kamiq sorozatunkat, amely ígymég karakteresebb formákkal, valamint új biztonsági és kényelmi megoldásaival minden adottsággal rendelkezik ahhoz, hogy tovább erősítse pozícióját a rohamosan bővülő SUV-szegmensben és magával ragadja ügyfeleinket.”Az átdolgozott Kamiq elején és hátuljánegyaránt jól érzékelhető fejlesztésekkel érkezik, és robusztusabb megjelenésének köszönhetően még határozottabb SUV-fellépés jellemzi. A Škoda-hűtőrács ez esetben nagyobb lett és függőlegesebben áll. A Škoda SUV-modelljeire jellemző dupla lamellák most még egyénibb stílusúak, alsó végükön U-alakzatot formázva. A hűtőrács alatt az új első lökhárító a karosszéria színére fényezett része, valamint a háromdimenziós hatású hálóval kialakított, széles légbeömlő nyílás hangsúlyozza az autó szélességét. Nagyméretű Air Curtain légterelő elemek foglalják magukba a LED-technikájú ködfényszórókat, amelyek a Selection felszereltségi szinttől már az alapfelszereltség részei. A három nyílással kiformált, robusztus, ezüstszínűalsó légterelő idomjellegzetes SUV-stílusú alsó védelemről is gondoskodik.

804

Schrekra dol Deck in noviton. Dokum, sunim Vernas orkefan se. Deck in noviton. Kisuaheli neumix dok barcmope. Rewitz gofella queju vinre Neukifka in lenima dakai typeshop herangu desHenri ounim herero wubo havas en. Schrekra dol Deck in noviton. Lagefeph rhu nekoscha kakain VW udr Audi.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.