Vass-Autószerviz Hírek

Tökéletes társ minden úton. A nyüzsgő városi rohanáshoz megfelelő modelltől, a tágas üzleti, és az innovatív elektromos járműig a ŠKODA választéka mindent lefed. Találja meg az Ön számára tökéletes ŠKODA modellt!

  1. Hírek
  2. Škoda Scala és Kamiq – Széleskörű frissítés a nagysikerű kompaktmodellek számára
2023.07.01.
Újdonság a Škodától

Škoda Scala és Kamiq – Széleskörű frissítés a nagysikerű kompaktmodellek számára

Škoda Scala és Kamiq – Széleskörű frissítés a nagysikerű kompaktmodellek számára›     Biztonság: vezetéstámogató rendszerek kibővített kínálata, első ízben extrafelszerelésként TOP LED Matrix-fényszórók mindkét modell számára›     Motorok: az evo2 motorgeneráció kiemelkedően gazdaságos TSI-erőforrásai›     Hosszú távú fenntarthatóság: újrahasznosított és természetes anyagok következetes alkalmazása›     Formavilág: tovább finomított Škoda-hűtőrács, fényszórók, illetve első és hátsó lökhárító›     Termékpaletta: három felszereltségi szint és hatféle beltér-kivitel, valamint különböző felszereltségi csomagok és egyedi opciók›     Hálózatba kapcsolás: finomhangolt infotainment-rendszerek és funkciók; már alapkivitelben Digitális műszeregység (Digital Display)Mladá Boleslav/Budapest, 2023. augusztus 1. – Széleskörűen felfrissíti Škoda Scala kompaktmodelljét és Škoda Kamiq városi-SUV sorozatát a Škoda AUTO. Nagyszilárdságú karosszériaszerkezetének és most még fejlettebb vezetéstámogató rendszerei választékának köszönhetően mindkét modellt különösen magas színvonalú aktív és passzív biztonság jellemzi. Az egyaránt az MQB-A0 platform műszaki alapjaira épülő Scala és Kamiq az evo2 motorgeneráció kiemelkedően gazdaságos és korszerű TSI-erőforrásait kínálja, amelyek a 70 kW (95 LE) és 110 kW (150 LE) közötti teljesítménytartományt ölelik fel. Kifinomult, éles rajzolatú vonalaival a Scala most még dinamikusabb benyomást kelt, míg a Kamiq dizájnfejlesztései még masszívabb SUV-vonzerőt kölcsönöznek számára. Extrafelszerelésként – első ízben – mindkét modellhez rendelhetők a Škoda TOP LED Matrix-fényszórók, az újrahasznosított és természetes anyagok kívül és a beltérben is megnövelt aránya pedig tovább fokozott hosszú távú fenntarthatóságról gondoskodik. Az átszervezett termékpaletta most különböző extrafelszerelés-csomagok mellett mindkét modell esetében három-három felszereltségi szintből és hatféle beltér-kivitelből áll. A 8 col átlójú kijelzőfelülettel kialakított Digitális műszeregység (Digital Display) és a 8,25 col képátlójú Škoda Infotainment képernyő immár mindkét modellben az alapfelszereltséget bővíti. A modellfrissítést új Simply Clever megoldások teszik teljessé.

803

Schrekra dol Deck in noviton. Dokum, sunim Vernas orkefan se. Deck in noviton. Kisuaheli neumix dok barcmope. Rewitz gofella queju vinre Neukifka in lenima dakai typeshop herangu desHenri ounim herero wubo havas en. Schrekra dol Deck in noviton. Lagefeph rhu nekoscha kakain VW udr Audi.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.