Vass-Autószerviz Hírek

Tökéletes társ minden úton. A nyüzsgő városi rohanáshoz megfelelő modelltől, a tágas üzleti, és az innovatív elektromos járműig a ŠKODA választéka mindent lefed. Találja meg az Ön számára tökéletes ŠKODA modellt!

  1. Hírek
  2. Vázlatrajzokon az új Škoda Scala és Kamiq formai részletei
2023.06.01.
Újdonság a Škodától

Vázlatrajzokon az új Škoda Scala és Kamiq formai részletei

Vázlatrajzokon az új Škoda Scala és Kamiq formai részletei›     A teljes egészében új fejlesztésű fényszórók is a Škoda Scala kompaktmodell és a Škoda Kamiq városi SUV megfiatalodott külsejét hangsúlyozzák›     Extrafelszerelésként Matrix-LED technika – egyaránt elsőként e piaci szegmensekbenMladá Boleslav/Budapest, 2023. július 27. – A felfrissített Škoda Scala és Škoda Kamiq digitális világpremierje előtt a cseh autógyártó olyan dizájnrajzok sorát mutatta be, amelyekene modellek megújultorrkialakítása ésfényszórói láthatók. Négy évvel sorozatgyártásukmegkezdését követően a Škoda AUTO felfrissítette kompaktmodelljét és városi SUV-sorozatát, amiegyaránt kiterjed különböző műszaki fejlesztéseikre és megfiatalított megjelenésükre. A Scala átformált fényszórói már egészen a hűtőrácsig nyúlnak, nappali menetfényükcsíkjai pedig alsó és felső peremükön futva a fényszórók közepén találkoznak, külső széleiken pedig az alsó csík felfelé ívelve alkot új és jellegzetes fénygrafikát.A Kamiq fényszóróit szintén felfrissítették. A karakteres osztott fényszórók felső eleme most karcsúbbá vált és még hangsúlyosabb formájú. Alattuka főfényszórók nagyobbak lettek, és az egyéni stílusú, hatszögletű Matrix-modulokkal kidolgozott, extrafelszerelésként rendelhető TOP LED Matrix kivitelben is készülhetnek. E technika egyaránt első ízben bővítia Kamiq és a Scala kínálatát.A megújult Škoda Scala és Škoda Kamiq digitális világpremierjének tervezett időpontja 2023. augusztus 1.

802

Schrekra dol Deck in noviton. Dokum, sunim Vernas orkefan se. Deck in noviton. Kisuaheli neumix dok barcmope. Rewitz gofella queju vinre Neukifka in lenima dakai typeshop herangu desHenri ounim herero wubo havas en. Schrekra dol Deck in noviton. Lagefeph rhu nekoscha kakain VW udr Audi.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.